Kov a sklo vo forme nerezového zábradlia

Nevyhnutným doplnkom schodov, balkónov, terás a iných vyvýšených plôch je zábradlie, ktoré vždy spĺňa svoju základnú funkciu – presne vymedzuje priestor, ktorý je ešte bezpečný a zároveň vytvára oporu a podporu.

Zábradlia a schodiská majú preto veľmi prísnu legislatívu a na ich projekciu a realizáciu sú kladené vysoké nároky, vždy musia byť pevné, odolné a musia mať predpísanú výšku, uhol sklonu a iné technické parametre.

Ponúk je veľa, ale kvalita a spoľahlivosť občas pokrivkáva, preto Vám predstavujeme profesionalitu a odbornosť vo forme zabradlie na schody https://lmmont.sk/sklenene-realizacie/sklene-zabradlie/.

glass-wall-2134798_640

Ponuka nerezových zábradlí, či už formou samostatne radených nerezových stĺpikov alebo formou ukotvenia pomocou terčov alebo profilov s možnosťou exkluzívnej sklenenej výplne predstavuje moderný spôsob riešenia zábradlia.

Pri ich výrobe sa používa patentovaná technológia, kvalitný nerezový materiál, spoľahlivé bezpečnostné sklo, terče alebo profily s povrchovou nerezovou úpravou, všetky komponenty vždy s certifikátom kvality.

Nerezové zábradlie a jeho projekciu zverte do rúk odborníkom, ich servis je súčasťou ponuky, poskytnú Vám rady, profesionálne zamerajú priestor a navrhnú riešenie podľa Vašej predstavy.

Vždy upresnite, či si prajete, aby bolo zábradlie dominantné – vtedy je vhodnou voľbou použitie sklenenej výplne alebo či má zábradlie splniť iba požadovanú funkciu a v akom rozsahu.

house-185714_640

Určite ste si všimli na mnohých objektoch kombináciu nerezu so sklom, jedná sa o veľmi moderné riešenie zábradlia, ktoré dá priestoru nevšednú eleganciu spojenú s funkčnosťou a ľahkou údržbou a ktoré pomôže vynoviť aj staršie objekty alebo budovy. Zachovania intimity sa nemusíte obávať, pri vhodne zvolenej sklenenej ploche získate dostatočne intímny priestor, napríklad aj na balkóne.

Nerezové zábradlie so sklenenou výplňou je nevšedné a dá sa využiť rôznorodo.